Breivesnabben

Spekepylse med viltkjøt. Denne kan du kjøpe heil eller oppkutta.

INGREDIENSAR

Viltsortering (elg, hjort og reinsdyr), svinekjøt, spekk, salt og dextrose. Konserveringsmiddel E250.


Breivesnabben et du gjerne med godt brau eller lefse med rømme, og noko søtt på toppen. Spekepylsa er også god som pålegg på skiva.


NÆRINGSINNHALD 100 G

Energi1009 kJ/241 kcal
Feitt19,5 g
- korav metta feittsyrer5,9 g
Karbohydrat0 g
- korav sukkerartar0 g
Protein16,9 g
Salt3,2 g
Kjøtandel96,5 g


Breivesnabben et du gjerne med godt brau eller lefse med rømme, og noko søtt på toppen. Spekepylsa er også god som pålegg på skiva.


article_list_image

Urøykt Pinnekjøt av lam

Pinnekjøtet vårt er tørka i frisk fjelluft. 

Meir informasjon
article_list_image

Røykt pinnekjøt av lam

Det røykte pinnekjøtet vårt blei tildelt gull i NM kjøtprodukt 12. november. 

Meir informasjon
article_list_image

Fenalår

Fenalåret vårt  kan du kjøpe heilt, i beinfrie stykker eller ferdig oppkutta. 

Meir informasjon
article_list_image

Kaldsåsnabben

Spekepylse med pastrami. Denne kan du kjøpe heil eller oppkutta.

Meir informasjon
article_list_image

Spælsnabben

Spekepylse med lamme- og fårekjøt. 

Meir informasjon
article_list_image

Gåvepakke

Spælsnabben og krydra tyttebær frå Røyland Gård. 

Meir informasjon
article_list_image

Hovdensnabben

Spekepylse med pesto. Denne kan du kjøpe heil eller oppkutta.

Meir informasjon
article_list_image

Ølpylse

Spekepylse - god som snadder.

Meir informasjon
article_list_image

Fjellgardssalami

Smakfull salamipylse av vilt og svin.

Meir informasjon
article_list_image

Spekeskinke

Spekeskinka vår kan du kjøpe i heile stykker eller ferdig oppkutta.

Meir informasjon
article_list_image

Hartevasspylse med lam og urter

Mykje god smak - gjerne med rotstappe til!

Meir informasjon
article_list_image

Bjåenpylse med vilt og raudvin

Noko godt til grillen?

Meir informasjon
article_list_image

Byrtemannswiener

Prøv dei gode wienerpylsene våre!

Meir informasjon
article_list_image

Vesterdalsgrill

Pylser til grillen eller turen! 

Meir informasjon
article_list_image

Fjellgardskorv

Fjellgardskorven vår er ei grov pylse med viltkjøt.

Meir informasjon
article_list_image

Setesdalskorv

Setesdalskorv er ei grov pylse med lam og viltkjøt.

Meir informasjon
article_list_image

Middagspylse

Denne pylsa er god med til dømes potetar og rotstappe.

Meir informasjon
article_list_image

Lammerull

Laga for hand på tradisjonelt vis.

Meir informasjon
article_list_image

Marinert svineplomme

Godt pålegg!

Meir informasjon
article_list_image

Viltburger

Imponer gjestane med gode vilburgarar frå Fjellgarden Hovden.

Meir informasjon
article_list_image

steikt reinsdyrsteik

Den handsurra steika ligg i vakumpose med god kraft som kan brukast i sausen.

Meir informasjon
article_list_image

STEIKT ELGSTEIK

Den handsurra steika ligg i vakumpose med god kraft som kan brukast i sausen.

Meir informasjon
article_list_image

STEIKT HJORTESTEIK

Den handsurra steika ligg i vakumpose med god kraft som kan brukast i sausen.

Meir informasjon
article_list_image

Steikt lammesteik

Den handsurra lammesteika ligg i vakumpose med god kraft som gjerne kan nyttast i sausen.

Meir informasjon
Breivevegen 40, 4755 Hovden, Aust-agder, Norway, post@fjellgardenhovden.no, Tlf: 901 90 771

 Makeweb/4.1